ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

VK ATHENS
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Καλωσορίσατε στην VK ATHENS, στον κόσμο του μακιγιάζ και της ομορφιάς όπου η δημιουργικότητα συναντά την ποιότητα.

Η VK ATHENS είναι περισσότερα από ένα απλό eShop, είναι ένας προορισμός για τους επαγγελματίες και τους λάτρεις του μακιγιάζ που αναζητούν την αρτιότητα και την ποιότητα στα προϊόντα τους.

Η ιστορία μας ξεκινά το 2017 με την ίδρυση της σχολής μακιγιάζ VKACADEMY, μια πηγή έμπνευσης και γνώσης για τους Make up Artists. Με την πάροδο του χρόνου, αναγνωρίσαμε την ανάγκη για υψηλής ποιότητας εργαλεία και προϊόντα, έτσι το 2024 αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την VK ATHENS, ένα eShop που προσφέρει προϊόντα μακιγιάζ καλλυντικών αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό για επαγγελματίες. Προϊόντα που είναι ιδανικά και για προσωπική χρήση.
Η φιλοσοφία μας είναι απλή: να εμπνέουμε τους ανθρώπους να ανακαλύψουν την εσωτερική τους ομορφιά και να τους παρέχουμε τα εργαλεία για να την αναδείξουν. Με πάθος για την καινοτομία και την ποιότητα, δημιουργούμε προϊόντα που ξεχωρίζουν για την απόδοση και την αξιοπιστία τους.

Η πρώτη μας σειρά πινέλων, τα VKBRUSHES προέκυψαν από την ανάγκη μας για υψηλής ποιότητας πινέλων μακιγιάζ, το 2017, όταν ήταν αδύνατο να βρούμε στην ελληνική αγορά πινέλα αντίστοιχης ποιότητας. Έτσι τα κατασκευάσαμε. Αντικατοπτρίζουν την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα που αναζητούν οι επαγγελματίες μακιγιάζ και οι λάτρεις της ομορφιάς. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

Καλωσορίσατε στην VK ATHENS
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ
Η Βάσια Κοτοπούλη έχει εκπαιδευτεί σε αναγνωρισμένη σχολή μακιγιάζ στην Αθήνα και διαθέτει πτυχίο μεταπτυχιακών σπουδών από την AOFM σχολή μακιγιάζ του Λονδίνου, με ειδικότητα στο ‘’Bridal Make up’’.
Αυτές οι εξειδικευμένες σπουδές, της παρείχαν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να ανταποκριθεί στις πιο εξελιγμένες τάσεις και απαιτήσεις του κλάδου.
Η συνεχής της προσπάθεια για επιμόρφωση και αναβάθμιση των δεξιοτήτων της αποδεικνύεται από
τις πολυάριθμες συμμετοχές της σε διεθνή σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα υπό την καθοδήγηση κορυφαίων δασκάλων παγκοσμίως.
Με προπτυχιακό πτυχίο στα Μαθηματικά και μεταπτυχιακό MBA, έχει αποδείξει την ακαδημαϊκή της αρτιότητα και αφοσίωσή της στη γνώση. Ωστόσο, παρά την αρχική της πορεία, η έλξη της για τον χώρο της ομορφιάς υπερίσχυσε.
Η επαφή της με τα προϊόντα και η κατανόηση των τάσεων της αγοράς την οδήγησαν στη δημιουργία της δικής της ακαδημίας μακιγιάζ, της καταξιωμένης "VK ACADEMY," που σήμερα αποτελεί πρότυπο αριστείας στον κλάδο.
Η Βάσια Κοτοπούλη προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου, καθοδηγώντας τους μαθητές της στον κόσμο του μακιγιάζ, διαμορφώνοντας το μέλλον της επαγγελματικής τους καριέρας.
Μαζί με την ομάδα της δημιουργούν και εμπνέουν επιτυχημένους Make Up Artists, καθοδηγώντας τους να διαπρέψουν στον τομέα του μακιγιάζ, ενθαρρύνοντάς τους να απογειώσουν τη δημιουργικότητα και το επαγγελματικό τους όραμα.
Ως φυσική εξέλιξη της καριέρας της, δημιούργησε τη δική της σειρά πινέλων, αναγνωρίζοντας τα κενά στην αγορά και επιδιώκοντας να καλύψει τις δικές της ανάγκες για εξειδικευμένα εργαλεία.
Επόμενο βήμα της, σε συνεργασία με τον συνεταίρο της, Τριπολιτσώτη Ιωάννη , με ειδίκευση στα οικονομικά BSc (Cardiff) και MSc (Edinburgh) στα Logistics & Supply Chain Management, ήταν η ίδρυση της VKATHENS. Ενός eshop που εξυπηρετεί τόσο τους επαγγελματίες όσο και τους λάτρεις του μακιγιάζ...